Kunst & Cultuur

Verschillende tribunes voor bij een sportveld

2 Mins read

Ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van het voetbalveld? En wordt het voetbalveld verbouwd of is de accommodatie verouderd? Dan is het tijd om nieuwe materialen aan te schaffen. Een belangrijk deel van een voetbalveld is de tribune. Vanaf de tribune kunnen mensen toekijken en de spelers aanmoedigen. Zonder publiek is de wedstrijd voor de spelers vaak minder leuk. Om zo veel mogelijk publiek aan te trekken, is een goede tribune belangrijk. Er zijn allerlei verschillende tribunes verkrijgbaar en daardoor kan het kiezen moeilijk worden. Ben je benieuwd naar de verschillende tribunes? Lees dan verder en kom erachter welke het beste bij jouw vereniging past!

Vaste tribune

Een vaste tribune is een tribune die vastgemaakt is en niet verplaatst kan worden. Deze tribune is daardoor erg veilig. Een vaste tribune is erg geschikt als de oude tribunes niet meer voldoen en je op zoek bent naar nieuwe. De vaste tribune kan je helemaal naar wens samenstellen. Wil je houten bankjes waar het publiek op kan zitten of ga je voor comfortabele stoelen? Bij de stoelen is er ook nog keus uit verschillende kleuren. Als je de kleuren van jouw club neemt, lijkt het gelijk professioneel. 

Mobiele tribune

Staan er naast de velden tribunes die nog aan alle eisen voldoen, maar niet voldoende plekken bieden? Dan kan je ervoor kiezen om de huidige tribunes te laten staan en een mobiele tribune aan te schaffen. Het voordeel van een mobiele tribune, is dat je die kan verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden. Als het bij een veld onverwachts erg druk is, kun je de tribune zo naar dat veld rijden en het snel opzetten. Met een mobiele tribune ben je dus erg flexibel en kun je veel geld besparen als de huidige tribunes nog voldoen aan de eisen.

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Als je een nieuwe voetbal tribune aan gaat schaffen heb je dus keuze uit twee soorten: de vaste tribune en de mobiele tribune. Het is verstandig om te kijken of de huidige tribunes nog voldoen of niet en hoe veel mensen je een zit plek wilt bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Skor en ontdek het aanbod aan verschillende tribunes. Heb je een vraag over een tribune of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

Related posts
Kunst & Cultuur

Als je van sport je werk wil maken…

2 Mins read
Ben jij ook een sporter in hart en nieren? Sta je het liefst vijf keer per week in de sportschool of zweet…
Kunst & CultuurLifestyle

Tip: cadeautjes van Paw Patrol

2 Mins read
Tip: cadeautjes van Paw Patrol  Zijn jouw kinderen ook helemaal fan van Paw Patrol? Dan zijn ze niet de enigen, want Paw…
Kunst & CultuurLifestyle

De populairste vloeren van Stile Floors voor in de badkamer

1 Mins read
De populairste vloeren van Stile Floors voor in de badkamer Vloeren in de badkamer bestand zijn tegen warmte en vocht. Een houten…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!