Kunst & CultuurLifestyle

De populairste vloeren van Stile Floors voor in de badkamer

1 Mins read

De populairste vloeren van Stile Floors voor in de badkamer

Vloeren in de badkamer bestand zijn tegen warmte en vocht. Een houten vloer is niet geschikt voor in de badkamer, omdat deze kan krimpen en uitzetten door vocht. Er zijn twee andere vloeren die perfect zijn voor in de badkamer. Ben je benieuwd welke vloeren dit zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

Tegels 

Veel mensen kiezen voor tegels op de vloer in de badkamer. En dat is niet voor niets! Tegels zijn erg sterk en goed bestand zijn tegen water. Ook zijn tegels simpel schoon te maken en makkelijk in onderhoud. Een ander voordeel is dat tegels goed de warmte vasthouden. Perfect dus als er vloerverwarming in de badkamer ligt. Het nadeel is dat tegels niet geluiddempend zijn en kapot kunnen gaan als je er iets op laat vallen. 

PVC 

Naast tegels is er een ander materiaal wat steeds populairder wordt, namelijk: PVC. PVC heeft veel voordelen als vloer in de badkamer. Dit materiaal voelt warm aan, wat erg fijn is als je vaak op blote voeten in de badkamer loopt. Naast dat het warm aanvoelt laat PVC ook veel warmte door, ideaal dus als er vloerverwarming in de badkamer ligt. Dit komt doordat PVC een dunne toplaag heeft. Doordat er een motief in het PVC zit, heb je voldoende grip in een natte badkamer. 

Laat je inspireren door Stile floors

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en weet je niet goed of je tegels wilt of PVC? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren. Ze hebben een enorm assortiment aan vloeren en helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte vloer. Heb je vragen over een bepaalde vloer of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!