Kunst & CultuurLifestyle

Tip: cadeautjes van Paw Patrol

2 Mins read

Tip: cadeautjes van Paw Patrol

 Zijn jouw kinderen ook helemaal fan van Paw Patrol? Dan zijn ze niet de enigen, want Paw Patrol is wereldwijd ontzettend populair. Deze leuke TV serie gaat over acht puppy’s en hun baasje Ryder. De puppy’s zijn heel heldhaftig en beleven allerlei avonturen, maar in elke aflevering zit ook een leerzaam element. Daarnaast gaat Paw Patrol ook over vriendschap en teamwork. De serie is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 5-6 jaar. Toch kijken wat oudere kinderen kijken er ook nog met veel plezier naar. Het leuke is dat er ook veel speelgoed te verkrijgen is van Paw Patrol. Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor kids tot zes jaar? Lees dan snel verder, want we vertellen je er graag meer over.

Over Paw Patrol

Paw Patrol is van oorsprong een Canadese kinderserie en heeft als slogan: ‘Paw Patrol, niets te dol!’. De 10-jarige whizzkid Ryder geeft leiding aan de pups en rijdt rond op een quad. Elke aflevering beleven ze weer een nieuw avontuur. Naast de serie, is er dus ook veel speelgoed op de markt waar kinderen gek op zijn. Vanwege de populariteit is het soms al een hele zoektocht om een winkel of webshop te vinden waar het speelgoed niet is uitverkocht. Bij top 1 toys kun je vrijwel altijd terecht voor de laatste trends, dus neem vooral een kijkje in de webshop.

Speelgoed

Is je kind dol op Paw Patrol? Dan zal het ongetwijfeld ook helemaal blij zijn als het speelgoed cadeau krijgt met Ryder of de puppy’s erop. Er zijn knuffels, puzzels, etuitjes, maar ook strijkkralen, stickers en zelfs vriendenboekjes te verkrijgen. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of het is wel op de markt.

Creatief

Wil je je kind graag creatief aan het werk zetten? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden, want er is voldoende speelgoed beschikbaar waar je zoon of dochter creatief mee aan de slag kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan de kleurplaten, maar ook strijkkraaltjes en canvas schilderen behoren tot de opties.

Voor jongens én meiden

Het is niet zo dat – omdat het om heldendaden gaat – het meer voor jongens is dan voor meisjes. Vrijwel alle kinderen worden blij van Paw Patrol en dat maakt het ook juist zo leuk!

Dus ben je uitgenodigd voor een kinderverjaardag?  Met speelgoed van Paw Patrol scoor je al gauw punten en maak je een kind hartstikke blij!

Related posts
Lifestyle

5 tips voor de gezelligste spelletjesavond

2 Mins read
Organiseer jij binnenkort een spelletjesavond, maar weet je niet wat je allemaal moet regelen? Wij geven je 5 tips voor de gezelligste…
Lifestyle

4 manieren om een verborgen lek te vinden

2 Mins read
Het vroegtijdig opsporen van een waterlek kan je niet alleen geld besparen, het zorgt er bovendien voor dat je een potentiële ramp…
Lifestyle

Een tienerkamer voor je kind: zo pak je dat aan

2 Mins read
Als je, wanneer je in verwachting bent, een kamertje voor je kind inricht, dan doe je dat natuurlijk met veel zorg, liefde…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!