Lifestyle

Kies voor duurzame raamdecoratie

2 Mins read

Duurzaamheid staat tegenwoordig bij veel mensen hoog in het vaandel. Je kan hier natuurlijk aan bijdragen door vegetarisch te eten of korter te douchen, maar ook voor het interieur zijn er veel duurzame opties. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands meubels of ledverlichting. Als het gaat om raamdecoratie is er ook een duurzame optie. Ben je benieuwd naar welke dit is? Lees dan verder en kom erachter!

Shutters

Als je op zoek bent naar duurzame raamdecoratie dan zijn shutters een goede optie. Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Je kan de lamellen kantelen en zo zelf bepalen hoeveel licht je in jouw woning wilt. Ook kan je deze helemaal openklappen, wat bij jaloezieën niet kan. Je kan ze dus makkelijk openklappen als je behoefte hebt aan licht en weer dicht doen als je meer privacy wilt. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, hoogtes en kleuren.

Lange levensduur

Shutters zijn een duurzame optie, omdat ze veel langer meegaan dan andere raamdecoratie. Als je investeert in kwalitatief goede houten shutters dan kan je er lang genieten en moet je het niet na een paar jaar al vervangen.

Duurzaam materiaal

Shutters worden meestal gemaakt van hout. Doordat hout een natuurlijk materiaal is, is het duurzaam. Daarnaast gaat hout bijna nooit kapot en is het niet gevoelig voor slijtage. Er zijn veel verschillende kleuren hout verkrijgbaar. Maar je kan ze natuurlijk ook laten schilderen in jouw gewenste kleur. Naast houten shutters zijn er ook Polywood shutters. Deze zijn net zoals hout duurzaam en hebben UV-remmers in de coating.

Energie besparen

Naast het feit dat shutters lang meegaan, is er nog een voordeel. Shutters beperken namelijk eenvoudig het warmteverlies. In de winter zorgen de shutters ervoor dat er niet onnodig warmte weg gaat via het glas. Ook zijn de shutters ideaal voor in de zomer. Als je de shutters dicht zet, dan houdt dit de zon tegen en wordt het niet te warm in huis.

Shutters op maat

Ben je enthousiast geworden over de Van Eyck Shutters en overweeg je om deze aan te schaffen voor in jouw interieur? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters. Deze partij heeft een enorm aanbod en kan jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters. Ze kunnen alles op maat maken, dus er is altijd iets voor jou! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!