Lifestyle

Welke keukenopstelling past bij jou?

2 Mins read

Welke keukenopstelling past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je ook graag de indeling van de ruimte veranderen? Dit kan best een moeilijke en ingrijpende keuze zijn. Je wil natuurlijk de ruimte optimaal benutten. Om de keuze wat eenvoudiger te maken hebben we verschillende keukenopstellingen voor je op een rijtje gezet. Lees snel onze blog!

Rechte keuken

De rechte keuken is een van de meest voorkomende keukenopstellingen, deze opstelling past namelijk in iedere ruimte. Hoe groot of compact je keuken ook is! Deze keukens worden tegen een wand geplaatst en alle elementen liggen op één lijn. Hierdoor neemt deze opstelling weinig ruimte in beslag.

Kookeiland/keuken met bar

Kookeilanden zijn op dit moment razend populair, deze opstelling zorgt er namelijk voor dat de ruimte open en sfeervol oogt. Je gasten kunnen je eenvoudig gezelschap houden tijdens het koken. Daarnaast kan je eenvoudig een woonkeuken realiseren met een kookeiland. Wil je ook een woonkeuken van Kitchen4All? Maak dan snel een afspraak. Het nadeel is dat kookeilanden vaak veel ruimte in beslag nemen en daarom voornamelijk geschikt zijn voor grotere ruimtes. Wil je toch graag dat je gasten bij je kunnen zitten tijdens het koken en heb je een compacte keuken? Kies dan voor een keukenbar, deze nemen minder ruimte in beslag! 

Hoekkeuken

Zoals de naam het al zegt, hebben deze keukens een hoek. Deze keukens worden over het algemeen tegen twee wanden geplaatst, waardoor er weinig ruimte in beslag wordt genomen. Het grote voordeel van deze opstelling is de opbergruimte. Je hebt meer opbergmogelijkheden dan bij een rechte keuken, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Deze opstelling is dan ook geschikt voor kleine en grote keukens.

U-keuken

Met een U-keuken zijn de meeste variaties mogelijk. Deze keukens hebben drie zijdes, die je op verschillende manieren kan plaatsen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alle zijdes tegen een wand te plaatsen, maar ook om er een of twee in de ruimte te plaatsen. Doordat je drie verschillende kanten hebt, hebben deze keukens enorm veel opberg- en werkruimte. Ideaal als je van koken houdt!

Persoonlijk advies

Twijfel je nog welke keukenopstelling het beste bij jou en de ruimte past? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je van advies te voorzien. Of je nu een moderne keuken wil of toch liever voor een tijdloze keuken gaat, we gaan samen op zoek naar jouw perfecte keuken. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen en zijn pas tevreden als jij dit ook bent. 

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!