Lifestyle

Hoe haal je het beste uit een thuisdate?

2 Mins read

Hoe haal je het beste uit een thuisdate?

Natuurlijk is afspreken op een terras of in een restaurant de perfecte basis voor een date, maar misschien wil jouw date deze keer liever thuis afspreken. Kan leiden tot een hele plezierige avond, maar kan ook totaal de andere kant op buigen. Either way, voorbereiding voor een thuisdate is op zijn zachtst gezegd van groot belang. Lees vooral even mee met onze tips! 

Opruimen

Onder voorbereiding voor een date vallen natuurlijk een hele hoop punten, maar het belangrijkste wanneer jij een leuke meid of heer op bezoek krijgt: zorg dat jouw huis tiptop opgeruimd is! Het zou toch mega zonde zijn als jouw date jou heel erg leuk vindt, maar op je afknapt vanwege een onopgeruimde woon- of badkamer? Verricht geen half werk en neem zeker een uur de tijd om alles op te ruimen en langs te gaan, een doekje met sop en de stofzuiger zouden daarbij niet overgeslagen moeten worden!

Maak jouw optrekje aantrekkelijk

Gooi wat aangestoken kaarsen in de strijd, schud de kussens op en leg dat ene fleece-dekentje deze keer wél over de bankleuning. Wanneer je een open haard of kachel hebt is het natuurlijk super als je deze vast aansteekt, en wanneer er een diner op de planning staat, zorg er dan voor dat de tafel vast gedekt is met mooi servies en een goede glazen set. 

Mise en place

Met een diner scoor je punten en het is dan ook een superleuke verrassing als je jouw date verrast met een zelf gekookt diner. Je kan er ’s middags al vast voor zorgen dat alle nodige voorbereidingen gedaan zijn; snij alvast wat er te snijden valt, marineer vast wat er te marineren valt en wellicht kan je de salade al wel vast in elkaar zetten. Zorg er in ieder geval voor dat er tijdens de date zo min mogelijk hoeft te gebeuren, des te meer tijd kan je met je date spenderen! 

Where the magic happens 

Een thuisdate kan je niet plannen; misschien wordt het een supergezellige avond welke zelfs spannend wordt afgesloten tussen de lakens, misschien is er na twee uur niets meer om over te reppen en zal jouw date naar huis gaan. Zorg er in ieder geval voor dat jouw slaapkamer, net als de rest van je huis, opgeruimd is en klaar is voor een wilde nacht! Maak je bed opnieuw op, ruim de bende op en zorg dat de nodige seks attributen zoals condooms en seksspeeltjes (buttplugs, voorbinddildo) klaarliggen. Het is wel aan te raden de seksattributen nog even in de kast te laten en niet al in het zicht klaar te leggen; je wil jouw date uiteraard niet overvallen! 

Related posts
Lifestyle

Innovatieve apparaten die jouw klus een stuk makkelijker maken!

2 Mins read
Dankzij de technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe technische producten op de markt gekomen. Hier valt ook apparatuur onder dat veel verschillende…
Lifestyle

Een wijnkoelkast op een feestje

2 Mins read
Een groep vrienden gaf een feestje in hun huis. Ze hadden al hun vrienden uitgenodigd en hadden alles voorbereid voor een geweldige…
Lifestyle

Blijf warm: 3 manieren om je huis warm te houden zonder de verwarming aan te zetten

2 Mins read
Er gaat niets boven een lekker warm huis op een koude winterdag. Maar soms wil je de verwarming niet aanzetten – misschien…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!