Lifestyle

Winkelinrichting maken met een lasermachine

1 Mins read

De inrichting van een winkel bepaalt de sfeer. Er wordt bewust gekozen voor een bepaalde styling: een thema of rode draad. Interieurs worden ook weer aangepast op het seizoen, een feestdag of een bepaald merk. Ondernemers laten hun aanbod op verschillende manier zien. In hun etalage, op presentatietafels, een balie, in en op displays en kasten. En jij als leverancier speelt in op hun specifieke wensen.

Duidelijke voordelen van lasertechniek

Je levert onder andere sokkels, displays, wandpanelen en decoratie. Maar hoe maak je ze? Weleens gedacht aan een lasermachine voor de productie van winkelinrichting in al z’n verschillende vormen? Het grote voordeel van het lasersnijden van winkelinrichting is de enorme materiaal- en vormvrijheid die laseren biedt. Door de nauwkeurige laserstraal is geen ontwerp te ingewikkeld. Je snijdt moeiteloos de meest gedetailleerde vormen met de fijnste details. Maar net zo makkelijk ook strakke contouren of rechttoe rechtaan producten. Qua materialen zijn er nauwelijks belemmeringen. Nagenoeg alle houtsoorten zijn toepasbaar en ook talloze kunststoffen zijn te verwerken. En daarnaast nog zoveel meer. Kijk hier maar eens.

Lasersnijden en -graveren met één apparaat

Lasersnijden is niet het enige wat je kunt doen met een BRM-lasermachine. Want dat zelfde vernuftige apparaat laat je ook alles graveren wat je wilt. Je combineert deze bewerkingen heel eenvoudig met als resultaat perfect gesneden items die met een gravering nog beter aansluiten bij de klantwens. Personaliseren is namelijk immens populair en een lasermachine geeft je die mogelijkheid. Teksten, afbeeldingen, logo’s, cijfers, patronen zijn perfecte aanvullingen op al je op maat gemaakte producten. En jij als maker biedt zo dat extra stapje voor je klant. Super toch?

Uiteenlopende klanten bedienen

Vraagt je klant één uniek item of juist een enorme oplage van hetzelfde product? Dat is geen enkel probleem voor een lasermachine. Die behoudt dezelfde snij- of graveerkwaliteit van de eerste tot de laatste opdracht. Zo kun jij grote én kleine organisaties voorzien van wat ze nodig hebben.

Kortom: met een lasermachine haal je een slim staaltje veelzijdige techniek in huis. Snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk produceren. Wat wil je nog meer?

Related posts
Lifestyle

Waarom een kluis in jouw bedrijfspand geen overbodige luxe is

2 Mins read
Tegenwoordig heeft iedereen wel een kluis in zijn of haar bedrijfspand. Toch twijfelen veel mensen of het niet te overbodig is en…
Lifestyle

Innovatieve apparaten die jouw klus een stuk makkelijker maken!

2 Mins read
Dankzij de technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe technische producten op de markt gekomen. Hier valt ook apparatuur onder dat veel verschillende…
Lifestyle

Een wijnkoelkast op een feestje

2 Mins read
Een groep vrienden gaf een feestje in hun huis. Ze hadden al hun vrienden uitgenodigd en hadden alles voorbereid voor een geweldige…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!