Lifestyle

Welke spellen speel jij graag?

2 Mins read

Er zijn tegenwoordig erg veel spellen die je kunt spelen als bordspel, maar ze worden ook online aangeboden. Een goed moment om eens na te gaan wat jij leuk vindt. Als je namelijk zo aan tafel kunt zitten met een paar vrienden, heeft dat ook wel zo zijn charmes, maar in Corona tijd is het lastiger en mag je niet veel mensen thuis ontvangen. Daarom kan online spelen toch ook wel wat hebben. Zo kun je elkaar uitnodigen en dan toch een avondje plezier hebben samen en een spel doen. Probeer het maar eens uit en dan ga je zien dat het ook leuk is. Wat je ook zou kunnen doen als je bijvoorbeeld alleen bent, is live spelen! Zo kun je misschien nog wat geld verdienen, dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Monopoly spelen

Ben jij een echte Monopoly liefhebber? Dan zijn de Monopoly live instructies voor jou vast en zeker goed te volgen. We gaan er toch wat dieper op in, voor de mensen die het nog niet live hebben gespeeld.

–          Om te beginnen kies je een casino waar je live kunt spelen en dan meld je je aan.

–          Vervolgens zorg je dat je geld op je account hebt staan zodat je ook met een laag bedrag kunt spelen (dit geeft net wat meer spanning en zo heb je ook de kans om wat te winnen).

–          Er kan al gespeeld worden vanaf 0,10 eurocent en dan heb je zes vakjes waar je geld op kunt inzetten. Je kunt kiezen uit vakje x1, vakje x2, vakje x5, vakje x20, vakje 2x dobbelen (bonus) en vakje 4x dobbelen (bonus).  

–          Op het moment dat het rad stopt met draaien en stopt op het bonusspel, dan krijg je het bekende monopoly bord te zien.

–          Is de bonus op vakje 2x dobbelen terecht gekomen, dan wordt er 2x gegooid. Er wordt dan uitbetaald zoals staat genoteerd bij het spel.

–          Je hebt dan ook nog een aantal vakjes zoals algemeen fonds en kans, en dan krijg je direct een bedrag uitgekeerd.

–          Er kan gespeeld worden met diverse fiches, de laagste is dan 0,10 eurocent en de hoogste is vaak 100 euro.

Kennismaken en inzetten

Het is bij een spel zoals live monopoly altijd een aanrader om na te gaan wat je wil doen. Ga je puur voor de hoge geldprijzen of ga je spelen omdat je het leuk vindt? Dit is namelijk nogal een verschil en dat verschil zal je merken als je een inzet gaat plaatsen. Ga daarom op je gemak na wat je wil doen, het beste kun je het spel eerst rustig onder de knie krijgen, dus met lage bedragen spelen. Er kunnen dan ook al leuke prijzen worden gewonnen, maar zo kun je wel rustig overal aan wennen. Je zou dan je winst apart kunnen zetten en dan later wanneer je dat wil een keer met een hoger fiche kunnen spelen. Dit is geen moeten, het gaat er puur om dat je geniet van het spel en ook plezier hebt aan het gokken. Doe daarom wat er voor jou goed voelt en ontdek of dat dit een spel is wat aan je wensen voldoet. De echte monopoly fans zullen het graag spelen en dan is het ook zeker de moeite waard om dit te proberen. Het is een ideale uitkomst mocht je eens alleen zijn en het spel willen spelen, zo heb je toch een leuke avond en veel spanning tijdens het spelen.

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!