Lifestyle

Waarom een kluis in jouw bedrijfspand geen overbodige luxe is

2 Mins read

Tegenwoordig heeft iedereen wel een kluis in zijn of haar bedrijfspand. Toch twijfelen veel mensen of het niet te overbodig is en of het wel verstandig is om een kluis in je bedrijfspand te hebben. Wat zijn eigenlijk de voordelen van het hebben van een kluis in het bedrijfspand en waarom zou je een kluis kopen? Hieronder gaan we je dat uitleggen.

Criminaliteit tegengaan

Mensen willen een kluis kopen door één belangrijke reden en dat is natuurlijk het tegengaan van criminaliteit. Het kan zijn dat jij belangrijke documenten of spullen hebt die beschermd moeten worden. Een kluis is daarvoor de beste manier om het veilig te houden. De kluis zorgt ervoor dat het goed is opgeborgen en dat er niemand anders bij kan. 

Toch is het wel verstandig om twee mensen te hebben die het wachtwoord weten. Op deze manier heb je altijd iemand die de kluis kan openen als er één ziek is of op vakantie is. Op deze manier is de kans op criminaliteit een heel stuk minder. Dat komt omdat een kluis bijna niet te openen is zonder wachtwoord. Op deze manier zijn jouw documenten en spullen zeker veilig.

Brandveiligheid 

Het is zeker belangrijk om een kluis te nemen die brandveilig is. Het kan zo zijn dat je documenten of papieren hebt die zeker niet mogen verdwijnen, als er bijvoorbeeld wettelijke of veiligheidseisen op staan die je niet kwijt kan raken. Op deze manier zorg je ervoor dat, als er brand uitbreekt, je documenten en spullen hoe dan ook veilig blijven. 

Wat voor kluis?

Er zijn verschillende soorten kluizen die je kan kopen. Het is belangrijk om aan verschillende zaken te denken bij het kopen van een kluis. Denk bijvoorbeeld aan het formaat kluis dat je nodig hebt. Heb je veel documenten die achter slot en grendel moeten, dan is een grote kluis erg belangrijk.

Denk er ook aan of je een kluis met een sleutel wilt of juist eentje met een wachtwoord dat je zelf kan bedenken. Op deze manier kan je zelf kijken wat jij zelf fijn vindt.

Ook is het erg belangrijk om te kijken welk brandveiligheidsniveau je wilt hebben. Er zijn namelijk verschillende soorten categorieën in brandveiligheid. Het is dus zeker van belang om te kijken of je in een brandgevoelig pand zit. Wil je zeker weten dat je een goede en veilige kluis aanschaft? Neem dan een kijkje bij Chubbsafes kluizen. Dit zijn een van de beste kluizen die er bestaan voor je bedrijfspand.

Related posts
Lifestyle

Innovatieve apparaten die jouw klus een stuk makkelijker maken!

2 Mins read
Dankzij de technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe technische producten op de markt gekomen. Hier valt ook apparatuur onder dat veel verschillende…
Lifestyle

Een wijnkoelkast op een feestje

2 Mins read
Een groep vrienden gaf een feestje in hun huis. Ze hadden al hun vrienden uitgenodigd en hadden alles voorbereid voor een geweldige…
Lifestyle

Blijf warm: 3 manieren om je huis warm te houden zonder de verwarming aan te zetten

2 Mins read
Er gaat niets boven een lekker warm huis op een koude winterdag. Maar soms wil je de verwarming niet aanzetten – misschien…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!