Lifestyle

Innovatieve apparaten die jouw klus een stuk makkelijker maken!

2 Mins read

Dankzij de technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe technische producten op de markt gekomen. Hier valt ook apparatuur onder dat veel verschillende (technische) projecten vergemakkelijkt. Door deze hulpmiddelen is het voor veel handige mensen steeds gemakkelijker om een klus te klaren. In de loop der tijd is dit aanbod zo groot geworden dat in deze een blog een aantal worden uitgelicht. Wie weet doe jij dan wel inspiratie op voor een volgende investering in klus apparatuur!

Altijd super waterpas

De waterpas is natuurlijk een eeuwenoude tool die menigeen kent. Maar een automatisch waterpasinstrument dat de hoogteverschillen heel nauwkeurig in beeld brengt is toch net even wat anders. Dankzij deze ontwikkeling kunnen verschillen van een aantal millimeter al in kaart gebracht worden. Hierdoor is het mogelijk om ontzettend nauwkeurig te werken. Dit is een uitkomst voor bijvoorbeeld het graven of storten van funderingen of voor het nivelleren van terreinen.

Geen spierballen of heftruck meer nodig met het vacuüm handapparaat

Wanneer er producten met een gigantische massa moeten opgetild worden, vereist dit heel wat inzet van middelen. Naast grotere machines of een heftruck zijn er nu ook andere mogelijkheden. Zo zorgt het vacuüm handapparaat ervoor dat het mogelijk is om hele zware objecten van bijna elk oppervlak op te tillen. Dit is een uitkomst voor gigantisch zware tegels bijvoorbeeld. Hierdoor hoef je geen heftruck of andere interventies in te zetten.

Altijd stroom met aggregaten

Voor de meeste klussers is dit een zeer bekend apparaat: het aggregaat. Een praktische machine dat energie opwekt en onder veel omstandigheden ingezet kan worden. Deze producten kunnen een gigantisch vermogen leveren en zijn een onmisbaar item voor op de bouwplaats maar kunnen ook ingezet worden voor gebruik tijdens vrijetijdsactiviteiten. Het is een perfecte oplossing om in te zetten op plekken waar geen netstroom aanwezig is. Vanwege het formaat en het lichtgewicht zijn veel type aggregaten eenvoudig mee te nemen.

Alle lijnen en hoeken geprojecteerd

Bij klussen waar de positie bepalen heel belangrijk is, kunnen kruislijnlasers niet gemist worden. Dit stukje hoogstaande technologie is de perfecte tool wanneer nauwkeurig bepaalt moet worden waar iets moet komen. Of het nu gaat om een binnen of juist om een buitenconstructie: de kruislijnlaser is multifunctioneel. Het apparaat staat altijd waterpas en zorgt voor de projectie van horizontale lijnen, loodlijnen en haakse hoeken. Door de geschikte materialen van de laser zelf kan tegen grote regenbuien en stof en bevat een lithium-ion accu die binnen zo’n 8 uur is opgeladen. Dit apparaat is dus echt een praktische uitkomst voor veel klussen. Bij Visser & Visser vind je kwalitatief goede kruislijnlasers die jouw projecten een stuk gemakkelijker maken waardoor je sneller en een mooier resultaat zult boeken!

Related posts
Lifestyle

Haal meer uit jouw Dyson apparaat met Dyson onderdelen

2 Mins read
Dyson apparaten zijn een investering in kwaliteit. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, krachtige zuigkracht en innovatieve design. Maar wat als er…
Lifestyle

Zo zorg je voor een prettige kantoorwerkplek: 4 tips

2 Mins read
Een prettige kantoorwerkplek leidt tot gelukkigere werknemers en een grotere productiviteit. Wanneer werknemers beter in hun vel zitten, gaan ze met meer…
Lifestyle

De voordelen van het gebruik van LED lampen voor een duurzame toekomst

2 Mins read
Een van de belangrijkste stappen die we kunnen zetten naar een duurzamere toekomst is het verminderen van ons energieverbruik. Er zijn veel…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!