Lifestyle

Verschillende mogelijkheden om een product te verpakken

1 Mins read

Als je een product wilt versturen via de post, kun je het product op verschillende manieren verpakken. Ieder product heeft een andere vorm en een ander materiaal. Dit vraagt dan ook om verschillende verzendverpakkingen. Als je een product goed en stevig verpakt, weet je zeker dat het veilig aankomt. Wel zo fijn voor de ontvanger. Door de vele mogelijkheden, kan het lastig zijn om een geschikte verzendverpakking te vinden voor een product. Ervaar jij dit ook zo? En wil je graag meer informatie over de verschillende verzendverpakkingen? Lees dan verder en kom erachter!

Verzenddozen

Verzenddozen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je verschillende producten verkoopt, is het handig om verschillende formaten op voorraad te hebben. Dan kun je het product altijd verpakken in een passende doos. Dit is belangrijk voor de veiligheid van het product tijdens de verzending. Naast de verschillende formaten, is er nog een onderscheid te maken tussen verzenddozen. Er zijn dozen die je zelf in elkaar moet vouwen en vervolgens moet vast tapen. Maar er zijn ook dozen, waarbij het opzetten een stuk sneller gaat. Namelijk de autolock verzenddozen. Deze dozen hebben een systeem, waarbij ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. En daar is niet eens tape voor nodig!

Verzendzakken

Naast verzenddozen, zijn er ook verzendzakken. Deze zakken zijn speciaal ontwikkeld om niet breekbare producten in te verzenden. Een verzendzak is een stuk minder stevig dan een verzenddoos, dus het is alleen geschikt voor textiel of papierwerk. Het voordeel aan verzendzakken, is dat ze weinig ruimte innemen in het magazijn. Verzenddozen zijn een stuk dikker en nemen daardoor meer plek in. Als je weinig ruimte in het magazijn hebt, zijn verzendzakken dus perfect. Verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart of vrolijke prints.

Laat je informeren

Verzenddozen en verzendzakken gebruik je dus voor verschillende producten. Een verzenddoos is een stuk steviger, waardoor het geschikter is voor breekbare spullen. Verzendzakken zijn erg dun en zijn ideaal voor het versturen van textiel. Beide verzendverpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ben je benieuwd naar het assortiment? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop verpakkingsmateriaal en ontdek het grote aanbod aan verzendzakken, verzenddozen en brievenbusdozen. Wil je opvallen met jouw bedrijf? Dan is het ook mogelijk om de dozen te laten bedrukken met jouw naam of logo. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen.

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!