Lifestyle

Strandlakens borduren of bedrukken?

1 Mins read

Wil jij graag je eigen strandlakens laten borduren of bedrukken? Denk dan van tevoren goed na over welke van deze twee je voor gaat, want aan beide technieken zitten andere voordelen!

Waarom strandlakens borduren of bedrukken?

Er zijn verschillende redenen die je kunt hebben om je eigen custom strandlaken te willen. Dit kan zijn omdat je met je vriendengroep iets hebt afgesproken of misschien wil je wel laten bedrukken voor je vereniging? Zo kun je bijvoorbeeld met je gehele zwemteam dezelfde strandlakens laten borduren met je logo en misschien zelfs iedereens naam!

Strandlakens bedrukken voor je eigen webshop

Als je jouw eigen merchandise verkoopt van je brand of bedrijf kan het ook leuk zijn om hier de optie strandlakens aan toe te voegen. Hiermee breidt je jouw assortiment uit en zo maak je automatisch ook reclame op het strand. Dit kan bijvoorbeeld heel interessant zijn als je een ijsjesmerk hebt!

Het verschil tussen strandlakens borduren en bedrukken

Als je jouw strandlakens wilt laten maken moet je eerst van tevoren bepalen wat voor design je erop wilt en wat het doel is van het strandlaken. Als je bijvoorbeeld alleen het logo van je bedrijf erop wilt zetten kun je misschien beter kiezen voor een strandlaken borduren. Als je het gehele strandlaken wilt personaliseren en hem full colour wilt met je eigen design kun je beter kiezen voor een strandlaken bedrukken. Een optie om de strandlakens te laten maken ligt in het oosten van Nederland. Hier vind je namelijk de beste merchandise bij Pro-merchandise! Je kunt als je een idee hebt voor je custom strandlaken het best een keer met dit bedrijf bellen en dan worden de opties je eenvoudig voorgelegd en besproken.

Strandlakens borduren of bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je een bedrijf hebt waarbij dit toepasselijk is, zoals het eerder genoemde ijsjesmerk, kun je er ook voor kiezen om een strandlaken toe te voegen aan je relatiegeschenk pakket. Hiermee heb je weer een creatief geschenk kunnen geven aan al je klanten en leveranciers, terwijl ze deze ondertussen ook gaan gebruiken op het strand waar er weer reclame voor je wordt gemaakt!

Related posts
Lifestyle

Waarom een kluis in jouw bedrijfspand geen overbodige luxe is

2 Mins read
Tegenwoordig heeft iedereen wel een kluis in zijn of haar bedrijfspand. Toch twijfelen veel mensen of het niet te overbodig is en…
Lifestyle

Innovatieve apparaten die jouw klus een stuk makkelijker maken!

2 Mins read
Dankzij de technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe technische producten op de markt gekomen. Hier valt ook apparatuur onder dat veel verschillende…
Lifestyle

Een wijnkoelkast op een feestje

2 Mins read
Een groep vrienden gaf een feestje in hun huis. Ze hadden al hun vrienden uitgenodigd en hadden alles voorbereid voor een geweldige…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!