Lifestyle

Onbewuste promotie door bedrijfskleding. Hoe werkt dat?

1 Mins read

Het bedrukken van kleding is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Als gevolg hiervan bieden steeds meer bedrijven aan om kleding te bedrukken. Kleding bedrukken kan je laten doen bij Drukwerkconcurrent.nl. In dit blog lees je waarom Drukwerkconcurrent bij uitstek de juiste partner is voor alle bedrukte kleding!

Naamsbekendheid door kwaliteit

Voor allerlei bedrijven kan DrukwerkConcurrent kleding bedrukken. Van veiligheidsvesten tot werkkleding: alles is mogelijk. Alle door DrukwerkConcurrent bedrukte kledingstukken zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Er zijn geen klachten meer van werknemers dat overalls niet lekker zitten of dat het poloshirt na twee wasbeurten van kleur verandert. De bedrukte kledingstukken van DrukwerkConcurrent kunnen helpen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Regen is geen probleem meer

Hier in Nederland kan het erg koud zijn en je kan worden overspoeld door een enorme hoosbui. Daarom kan DrukwerkConcurrent verschillende soorten bedrijfskleding bedrukken voor alle weersomstandigheden. Je kunt met een gerust hard je werk doen zonder last te hebben van medewerkers die klagen over natte broeken!

Voordelen van bedrukte kleding

Al jouw medewerkers zijn vanaf nu goed herkenbaar. Als alle medewerkers gekleed zijn in een bedrijfskleding, leidt dit tot groepscohesie en kunnen buitenstaanders direct zien voor welk bedrijf ze werken. Misschien doe je je werk zo goed dat voorbijgangers van plan zijn je in dienst te nemen! De bedrukte bedrijfskleding vertelt je meteen je merknaam. Gaan medewerkers bijvoorbeeld met de fiets naar huis? Zorg er voor dat jouw werknemers bedrijfskleding pas uittrekken als ze thuiskomen. Mochten jouw werknemers met bedrijfskleding aan op de fiets worden gespot, heb jij weer gratis promotie!

DrukwerkConcurrent

Door de komst van computers en kleurenprinters is afdrukken in kleur voor bijna elk bedrijf beschikbaar. Maar als het echt mooi moet zijn op speciale materialen, of als je een grote oplage nodig hebt, is het veel interessanter om het drukwerk uit te besteden aan een professionele drukker zoals DrukwerkConcurrent. Ben je benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op of neem een kijkje op hun website!

Related posts
Lifestyle

De geschiedenis van de headshop in een notendop

1 Mins read
Een headshop, wellicht heb je er wel eens van gehoord maar wat je er nu precies kan kopen is voor veel mensen…
Lifestyle

Een gekleurde zetel als blikvanger

2 Mins read
Je moet het maar durven zo’n gekleurde zetel in je interieur. De meeste mensen die een nieuwe zetel gaan kiezen, neigen snel…
Lifestyle

Magnesium

2 Mins read
Magnesium is een mineraal dat belangrijk voor de vorming van botten en tanden. Daarnaast zorgt het ook voor een normale werking van…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!