Kunst & CultuurLifestyle

Dit zijn de leukste musea in Nederland

1 Mins read
Beste musea van nederland
  • Synergy Research reported that IBM had 7 percent of the cloud infrastructure market
  • These major platforms probably only went all-in on flexbox fairly recently

Het is niet altijd eenvoudig om een leuk uitstapje te plannen in eigen land. Zeker met de coronacrisis moet je met veel dingen rekening houden. Een van de uitjes die je wel nog kunt plannen is een dagje naar een museum. Echter zijn er zoveel verschillende musea te vinden in Nederland, dat een keuze maken nog niet heel eenvoudig is. Want wat zijn nou de leukste musea in ons land? Ondanks dat het afhankelijk is van jouw eigen interesses zijn er toch een aantal die er met kop en schouder bovenuit steken.

Meerdere musea bezoeken

Een van de meest unieke musea in ons land is Museum Voorlinden in Wassenaar. Dit is een privémuseum waar je hedendaagse en moderne kunst tegen kunt komen. Er zijn verschillende unieke kunstwerken geplaatst, waar je urenlang je ogen uit kunt kijken. Ook het Zaans Museum in Zaandam is een interessant uitstapje. Je hebt hier namelijk niet alleen een museum, maar kunt ook naar het Czaar Peterhuisje dat erbij hoort bekijken. Zodra je door het museum heen bent, kun je ook nog naar de Verkadefabriek. Hierdoor kun je een hele dag vullen en heeft iedereen het naar zijn zin.

Ervaren wat je meemaakt als vluchteling

Wanneer je niet alleen naar een leuk museum wilt gaan maar tegelijkertijd ook nog heel veel bij wilt leren is het Humanity House in Den Haag een goede optie. Hier kun je namelijk ervaren hoe het is om een vluchteling te zijn. Het is slechts een uitstapje van drie kwartier, maar aan het einde ben je wel een hele ervaring rijken. Al jouw zintuigen worden namelijk geprikkeld en je begeeft je voor even in een conflictgebied. Tevens heb je een virtuele ontmoeting met vluchtelingen, die hun verhaal aan jou kenbaar maken. Een unieke ervaring.

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!

Laat een reactie achter