Lifestyle

5 cadeautips voor een collega

2 Mins read

Het is weer eens zover: een jarige op kantoor. Het pand wordt versierd, taart wordt gehaald, kaarsjes worden aangestoken en iedereen staat in een kringetje om de jarige heen om ‘lang zal ze leven’ te zingen. Met een groep collega’s willen jullie een leuk presentje voor het feestvarken halen, maar komen er gezamenlijk niet uit. Wat is leuk om een collega te geven voor zijn/haar verjaardag? Lees verder wat wij in gedachte hebben voor jou!

Dagje weg

Voor ieder individu is er wel een dagje weg te vinden waarmee je diegene ontzettend blij kunt maken. Is jouw collega een moeder van 2 kinderen en vertelt ze altijd dat haar kinderen dol op apen zijn? Geef haar een dagje weg naar de Apenheul in Apeldoorn! Of is de mannelijke jarige collega fan van voetbal? Geef hem een kaartje voor een wedstrijd van zijn lievelingsteam. Er zijn zoveel mogelijkheden te verzinnen voor een dagje weg, dat je met dit cadeau niet verkeerd zult zitten!

Tegoedbon

Soms is het lastig om een cadeau voor iemand te verzinnen, zeker als je niet zo goed weet wat die persoon leuk vindt of waar diegene van houdt. Daarom vinden wij het concept van tegoedbonnen zo leuk. Hiermee geef je iemand een vast bedrag cadeau bij een bepaalde winkel en kan diegene zelf iets uitzoeken wat hij/zij mooi vindt. Een bon van zijn/haar favoriete kledingwinkel of meubelwinkel kan altijd erg goed van pas komen!

Uit eten met alle werknemers

In plaats van een cadeau te geven, is het ook leuk om gezamenlijk ergens mee naartoe te gaan om de speciale dag van samen te vieren. Een etentje bij een restaurant met alle werknemers kan ontzettend gezellig zijn en daarnaast is het een leuk gebaar voor de jarige. Reserveer een tafel bij het favoriete restaurant van de jarige en verras de jarige met een verjaardagslied in het restaurant!

Gepersonaliseerde mok

Staat de jarige erom bekend dat hij/zij een grote koffieliefhebber is? Dan is het leuk om diegene een gepersonaliseerde mok te geven. Het kan een leuke foto zijn van diegene met zijn dierbaren, of een gekke foto van die persoon. Zet er een leuke tekst bij wat diegene uniek maakt, bijvoorbeeld ‘beste hoolahoop danser’. Maak het zo persoonlijk mogelijk!

Een bosje bloemen

Bloemen zijn altijd een goed idee. Het is een simpel cadeau, maar ontzettend kleurrijk! Je kan de boeket zelf samenstellen door de favoriete kleuren of de favoriete bloem van de jarige uit te kiezen, of je kan één van de prachtige verjaardag boeketten uitkiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bloemen van Boeketcadeau.nl om inspiratie op te doen!

Related posts
Lifestyle

De perfecte Apple MacBook kopen

2 Mins read
Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid, dan is de Apple MacBook een uitstekende keuze….
Lifestyle

Zomerse Must-Haves: Stralend in een Maxi Jurk!

2 Mins read
De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van warm weer, lange dagen en ontspanning. Het is ook het moment om…
Lifestyle

Ontdek de verscheidenheid aan koffievariaties: Meer dan alleen een kopje koffie!

2 Mins read
Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld, maar wist je dat er veel meer variaties zijn dan alleen een…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!